Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBekbele Muhtarı Bilgili'den Örnek Davranış!

Bekbele Muhtarı Bilgili’den Örnek Davranış!

Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Bekbele Mahallesi halkı örnek muhtarın hizmetleriyle bayrama tertemiz ve çöp kokuları olmadan girecek.!

Çoğu ilçeden sitemize gelen çöplerin toplanmaması, görüntü kirliliği gibi şikayetler Bekbele Mahallesi’nde örnek muhtar Ömer Osman Bilgili’nin çalışmaları sayesinde uzun süredir yaşanmıyor.

Darısı diğer tüm atanmış, seçilmiş yöneticilere!

Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Bekbele Mahallesi halkı örnek muhtarın hizmetleriyle bayrama tertemiz ve çöp kokuları olmadan girecek. Çoğu ilçeden sitemize gelen çöplerin toplanmaması, görüntü kirliliği gibi şikayetler Bekbele Mahallesi’nde örnek muhtar Ömer Osman Bilgili’nin çalışmaları sayesinde uzun süredir yaşanmıyor.

31 Mart seçimleriyle görevine sımsıkı sarılan ve zaman mevhumu tanımayan hizmetleriyle mahallesini her daim güzelleştirmek için çalışan Muhtar Bilgili mahalle halkının bayrama çöp sorunu olmadan girmesi için kendini seferber etti.

Sosyal medyadan cep telefonu numarasını paylaşan Muhtar Bilgili, vatandaşların toplanmayan çöplerin ihbar edilmesini, bu sayede Bekbele Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların bayrama çöp kokusu olmadan girmesini istiyor.

Örnek Muhtar Ömer Osman Bilgili çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor. Mahallesini evi gibi gören ve 24 saat zaman sınırı olmadan çalışan Ömer Osman Bilgili gibi yetkililerin, seçilmiş atanmış fark etmeden Hatay’daki tüm mahalleleri, ilçeleri ve illeri yöneten yetkililere de örnek olmasını diliyoruz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER