Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBelediye Meclis Toplantısında İskent İn Temelleri Sağlamlaştırıldı

Belediye Meclis Toplantısında İskent İn Temelleri Sağlamlaştırıldı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında toplanan mecliste gündemde buluna maddeler görüşüldü.

 

 

Meclis toplantısında konuşan Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’un geleceğine giden yolu ortak akılla, şeffaf bir katılım süreciyle belirlemek için azami çaba sarf ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Biz Stratejik Planı, halkın karar alma süreçlerine katılımını sağlamanın, ortak yaşam kültürünü geliştirmenin, sorgulanabilir, hesap verebilir, şeffaf yönetim anlayışını hayata geçirmenin önemli araçlarından biri olarak kabul ettik. Hizmetlerimizde insan odaklı çalışmalar yapıyor sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz           “dedi.

 

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

 

Gündemin,önemli maddelerinden İskenderun İlçe Müftülüğüne bağlı T.E.K. mescidi yanında bulunan,  Belediyemize ait Aşkarbeyli Mahallesi 6325 parsel sayılı (Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait arsa) taşınmazın, yeni cami yapılması maksadı ile İskenderun İlçe Müftülüğüne 25 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi yönünde karar alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.

     Bir diğer madde ise İSKENT İskenderun Kent Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin,  müdürler kuruluna  Başkan yardımcısı Ayşe Neslin OĞUZHAN AKKOCA’nınatanması ile Yine İSKENT konusunda Başakn Tosyalı ya ne sebeple olursa olsun 3.kişi veya kurumlara devir satış kiralama yapılmaması koşulu ile şirketin ana sermayesine ayni sermaye kapsamında eklenebilmesi ve bununla ilgili iş ve işlemleri yürütmesi için belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya yetki verilmesi de oy birliği ile kabul edildi

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER