Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül :"Orman Yangınlarıyla Milliyetçi Muhafazakâr İnsanların Yaşadığı Belen...

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül :”Orman Yangınlarıyla Milliyetçi Muhafazakâr İnsanların Yaşadığı Belen Hedef Alındı.”

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül Beyzade Radyo Tv’de konuşan Başkan İbrahim Gül, “Orman Yangınlarıyla Milliyetçi Muhafazakâr İnsanların Yaşadığı Belen Hedef Alındı. Kimse Bel en’in huzurunu bozamaz.” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Haftanın Dosyası” programında Serkan Uğraş’ın sorularını cevaplarken, yaşanan orman yangınları ve Belen’in sorunlarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Geçtiğimiz günlerde Belen ilçemizde ve bölgemizde çok üzücü olaylar yaşadık. Birçok orman alanımız kül oldu. Öncellikle Belen ilçemizin hedef alındığını düşünüyorum. Birileri tarafından yapıldığı düşüncesindeydik birçok noktada bu düşünceye sevk edecek bulgular vardı ama yeterli delil yok elimizde. Sosyal medyada orayı biz yaktık, Hatay’ı yakacağız gibi yazılanları gördünüz. Bunlarla ilgili İçişleri Bakanlığı’nın çalışmasıyla iki kişinin tutuklandığını biliyoruz. Özellikle Belen ilçemizin seçildiği noktasında aklımızda soru işaretleri var. Çünkü duruşuyla, milliyetçi, muhafazakâr insanların yaşadığı Belen’de kaos oluşturmak için bu işi yaptıklarını itiraf ettiler. Amaçlarına ulaşmayacaklarını ilk günden ifade etmiştim, yine söylüyorum kimse Belen’in huzurunu kaçıramaz.

Ağaçlandırma konusunda Orman bölge Müdürlüğü ile 11 Kasım’da ilk fidanlarımızı toprakla buluşturacağız. Daha sonra yanan tüm bölgeyi fidanlayacağız. Türkiye’nin her yerinden fidan yardımı yapıldı. Şuan elimiz ulaşan kaybettiğimiz ağaçlardan çok daha fazlası var. Destek olan yerli yabancı herkese teşekkür ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER