Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBELEN DE DOĞAPARK İHALESİ İPTAL

BELEN DE DOĞAPARK İHALESİ İPTAL

 

Belen Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda Doğapark Proje İhalesinin iptalini 8’e 6 oyla oy çokluğu ile onayladı.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, başkanlığında gündemindeki maddeleri görüşmek üzere Cuma günü toplandı.
Belen Belediyesi eski Başkanı Cemil Yılmazlar döneminde 29 yıllığına ihale edilen Doğapark ihalesinin iptaline ilişkin Nisan ayının ilk meclis oturumunda gündem maddesi olarak meclise sunulmuş ve meclis, iptal talebine ilişkin teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale etmişti.
İmar Komisyonu Başkanı Başar: “İhalede Hukuka Aykırılıklar Var”
İmar Komisyonu Başkanı Ali Başar, komisyonun hazırladığı raporu meclis kürsüsünde okudu.

Komisyon raporlarının okunmasının ardından Doğapark ile ilgili konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Doğapark ile ilgili mecliste yaptığı konuşmada uygulanın yanlış olduğunu belirterek; yanlış yapılan uygulamanın düzeltilmek için çalıştıklarını ifade etti. “Yapılan yanlışların düzeltilmesi için çalışıyoruz. Burası kanunla, yasayla mühürlendiği yer değil mi? Maalesef ki; geçmiş dönem yönetimi, Belediyeyi üstünkörü borca sokmuş, bu memleketi borç batağına sürüklenmiştir” dedi.
Yapılan değerlendirmelerin ardından oylamaya geçildi. Yapılan açık oylamanın ardından Belen Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda Doğapark Proje İhalesinin iptalini 8’e 6 oyla oy çokluğu ile onayladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER