Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“BELEN İÇİN KAZANACAĞIZ”

“BELEN İÇİN KAZANACAĞIZ”

Millet İttifakı İyi Parti Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel, Bakras Mahallesinde açık hava toplantısı düzenledi.
Bakras Mahallesinde açık hava toplantısına CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ve yönetimi ile katılan Millet İttifakı İyi Parti Belen Belediye Başkanı Adayı Hayri Yüksel, “ 31 Mart’ın çok önemli olduğunu ve Belen’in gelecek beş yılını teslim edeceğiniz başkan ve yönetimini belirleyeceksiniz ” diyerek şöyle devam etti:
“Seçim süreci başladığı günden bugüne kadar yapılan tüm baskılara rağmen, tüm yönlendirmelere rağmen tüm tehditlere rağmen vatandaşımız 2 metre karelik alana girecek ve gereğini yapacak. Belen’de yeni bir sayfa açacak ve yeni bir tarih yazacağız. Belen’i öyle güzel bir beş yıl yöneteceğiz ki bundan sonra siyaset yapanlar, siyasete soyunanlar ister işçi ister sade vatandaş olsun istediği gibi destekleyecek.
Biz siyaseti temiz yapacağız. Kimseye çamur atmayacağız. Kimsenin de kalbini kırmayacağız. Hayri hoca başkan olursa belediyeden işçi çıkartacak gibi dedikodular var. Bizim kültürümüzde, aile terbiyemizde ve geçmişimizde, yaptığımız görevlerde ekmekle oynamak yoktur arkadaşlar. Bu gün hiç kimse bana oy versin vermesin hangi parti hangi düşünceye sahip olursa olsun Hayri Yüksel bana buna şuna kötülük yaptı diyemez. Bizim fırkatımızda insan sevgimiz vardır. Ekmekle oynamak aklımızın ucundan geçmez. Ekmekle oynamak kadar dünyada şerefsizce bir iş yoktur. Bu tür dedikoduları yapanlara cevabını sandıkta vermenizi istiyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER