Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBelen Sokak Hayvanlarına Yardım Ekibi Görev Başında

Belen Sokak Hayvanlarına Yardım Ekibi Görev Başında

Belen Belediyesi tarafından ilçede sıkça karşılanan sokak hayvanları kazaları dolayısıyla kurulan Belen Sokak Hayvanlarına Yardım Ekibi, araba çarpması nedeniyle yaralanan sokak köpeğine ilk müdahaleyi yaptı. Ekip daha sonra yaralı köpeği, HBB ekiplerine teslim etti.

Belen Sokak Hayvanlarına Yardım Ekibi Görev Başında

Belen Sokak Hayvanlarına Yardım Ekibi Belen Belediyesi tarafından ilçede sıkça karşılanan sokak hayvanları kazaları dolayısıyla kuruldu.  Ekip, yaralı yada hasta hayvanı belediye bünyesinde bulunan barınağa getirerek, sıcak bir yuva ve yemek desteğiyle ilk müdahaleyi yapıyor.

Belen Belediyesi,  kaza olaylarında da acil olarak Hatay Büyükşehir Belediyesiyle irtibata geçiyor. Ekipler, sokak hayvanının veteriner tarafından bir an önce tedaviye alınması için HBB yetkililerine ulaştırıyor.

Belen Belediyesi İrtibat Numarası: 0536 360 77 77

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Vatandaşlarımız, tedaviye ihtiyaç duyduğunu, sahibi tarafından şiddet gördüğünü düşündüğü zor durumdaki sokak hayvanlarını korumak için Belen Belediyesi 0536 360 7777 numaralı telefonu 7/24 arayabilir yada Whatsapp üzerinden görüntülü yada sesli mesaj göndererek, bakıma muhtaç sokak hayvanının yardıma ihtiyacı olduğunu belediyemize bildirebilirler.

Bizler önce insan olarak sokak hayvanlarının da hayatta kalmaya hakkı var diyerek davranmalı ve bu güzel dünyada birlikte yaşadığımızı unutmamalıyız. Hayvanları seven, koruyan ve onların yaşaması adına çevresini bilgilendiren iyi insanların varlığı sürdükçe, insanlığın kazanacağını biliyoruz. Bunun için hayvan satın almak yerine sahiplenelim ve şu soğuk aylarda, insanlığın ölmediğini göstermek adına, sokak hayvanlarına yiyecek yardımı yapalım.” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber
Diğer güncel Belen haberleri için: Belen Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER