Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomi"Ben Oynadım sende oyna" projesi kapsamında oyuncak topluyorlar

“Ben Oynadım sende oyna” projesi kapsamında oyuncak topluyorlar

Toplumda sosyal sorumluluk farkındalığı yaratarak oluşan gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi okullara oyuncak toplayarak paylaşma ve iş birliği duygusunu güçlendirmek için yaratılmış bu proje, toplumda sosyal sorumluluk projelerinin gerekliliğine dikkat çekmek, öğrenciler arasında paylaşma duygusunu arttırmak, bireylerde empati, fedakarlık, hayırseverlik ve toplumsal değerler gibi kişilik özellikleri yer etmeye başlamayı, yapılacak çalışmalarla yardımlaşma ve dayanışma değerlerini pekiştirmeyi amaçlıyor.
Özel Gök Ay Anaokulu Okul Müdürü Remziye Sahne ve proje koordinatörü okul öncesi öğretmeni Melda Yurtseven projenin oluşumundan hayata geçiş aşamasında kadar her detayıyla itinayla ilgilenerek büyük bir sosyal sorumluk projesi oluşturdular. Okul Müdürü Remziye Şehne yaptığı projeyle bir sürü çocuğa dokunmayı hedeflediklerini şu şekilde ifade etti; “Buradaki amacımız tamamen sosyal sorumluluktu. Geleceğe daha doğru, kendine ve toplumuna daha duyarlı çocukları yetiştirmek adına geliştirdik. Bunun benzeri projeleri devam ettirmeyi çok istiyoruz. Çocuklara kazandırmak istediğimiz ve hep hedeflediğimiz paylaşma duygusu.

Çocuk evde olanı hissedebilsin elinde olanı diğer çocuklarla da paylaşabilsin, ben oynadım hadi sende oyna diyebilsin diye başladık bu projeye. Tek başımıza değil, bizimle birlikte diğer anaokulları, ilkokullarda çalışarak bu projeye destek olacaklar.

Bugün itibari ile birçok okulumuza bırakacağımız oyuncak kumbaraları ile oyuncakları toplamaya başlıyoruz. Toplanan oyuncaklar Akhisar İlkokulu, Anayazı İlkokulu, Zülüflühan Hikmet Çankaya İlkokulu öğrencilerine dağıtılacak. Geriye kalan oyuncaklar Milli Eğitim Müdürlüğünün uygun gördüğü okullara dağıtılacak. Herkesi kampanyamıza desteğe davet ediyoruz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER