Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBerber ve Kuaförler Dayanışma Gecesinde Buluştu!

Berber ve Kuaförler Dayanışma Gecesinde Buluştu!


Bu yıl altıncısını düzenleyen İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası, mesleki dayanışma ve kaynaşma gecesinde üyelerle aileleri bir araya getirdi.
Geceye İskenderun Eski Kaymakamı Av. H. Hasan Özyiğit, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat, esnaf oda başkanları, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, berberler, kuaförler ile konuklar katıldı.
İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş yönetim olarak görevi devir aldıkları günden bu yana esnaf arkadaşlara ellerinden geldiğince en iyi hizmeti vermek için büyük çaba ve efor sarf ettiklerini söyledi.
Bu gecenin esnaflar arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi daha sağlam ve güçlü birlikteliklerin kurulması amacıyla düzenlendiğini belirten Tabaş “Bu sürede bizlere verdiğiniz olağanüstü destek ve güven için tekrardan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Değerli misafirler diğer odalarında düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin amacı dostlukları pekiştirmek sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve tabi ki üyeleri buluşturmaktır. Bununla birlikte asıl üstlendiği misyonu kültürünü korumak olmalıdır. Buradan bu süreçte maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli üyelerimize gönülleri burada olup gelemeyen dostlarımıza protokol masalarını şereflendiren misafirlerimize, sunumlarıyla gecemize renk katacak olan değerli arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gecede Başkan Tabaş’a teşekkür eden HESOB Başkanvekili Uğur Fırat, “Değerli berber ve kuaför kardeşlerim, her şey den önce mesleğinizin, emeğinizin hakkını verin. 3-5 liraya traş yap demeyin. Hakkınız neyse onu alın. Birlik ve beraberlik içerisinde olun. Sizler bütün insanları güzelleştiren bir sanata sahipsiniz. İnsanlarımız berber ve kuaför koltuğuna oturduğu zaman her şeyiyle sizlere teslim oluyorlar. Sizde bu güzelliği yansıtıyorsunuz. Bu güzelliğe yansıttığınız emeğinizi de boşa atmayın” dedi.
Gecenin sadece Berberler ve Kuaförler için yapılan bir gece olduğunu belirten Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu üyesi Bülent Akıncı da gecede yaptığı konuşmasında bazı meslektaşlarına sitem etti.
Gecede farklı saç modelleri ile sahne alan berber ve kuaförler ise yaptıkları şov ile büyük ilgi gördüler. Dayanışma gecesinin ilerleyen saatlerinde ise berberler ve kuaförler gönüllerince eğlenerek, yılın yorgunluğunu ve stresini attılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER