Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBEŞ TEMMUZ STADYUM’U YENİ SEZONA, BAKIMLI GİRİYOR

BEŞ TEMMUZ STADYUM’U YENİ SEZONA, BAKIMLI GİRİYOR

Uzun yıllardır atıl durumda bulunan İskenderun Beş temmuz Stadının bakımı tamamlandı.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak BAL ligine çıkan ve burada da adından söz ettiren İskenderun Belediye Spor Futbol Takımı daha iyi ve kaliteli bir sahada maçlarını oynayabilmesi  için çalışmalar hızlandırıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in devreye girmesi ile İl Spor Müdürlüğünden kiralanan stadyumun tüm bakımları yapıldı.

Aylardır  bakım çalışmaları devam eden  stat son aşamaya gelirken bu hafta Pazar günü(30 Eylül 2018) kendi evinde oynayacağı maç öncesinde tüm belediye ekipleri tarafından pırıl pırıl temizlenerek stadyum maça hazırlandı.

Özellikle bayan temizlik görevlilerinin bulunduğu ekipte ilk önce tüm kanallar temizlendi. Stat’ta bulunun tüm koltuklar yıkanıp, silinerek,stat temiz görünümüne kavuştu.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak yaptığı açıklamada; “ Beş Temmuz Stadı İskenderun Belediyesi tarafından kiralanarak maçların oynanmasına için hazırlandı. İskenderun Belediye Sporun maç yapması için çalışmalar yapıldı. Tüm ekiplerimiz bir taraftan çalışarak stadyumu temiz bir hale getirdik emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER