Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBeyaz Saray'daki Noel Balosu Coşkusuna Ortak Oldular

Beyaz Saray’daki Noel Balosu Coşkusuna Ortak Oldular

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı eşleriyle birlikte Ortodoks Cemaatinin Noel Bayramı dolasıyla Beyaz Saray Restoranda düzenlediği geleneksel Noel Balosu coşkusuna ortak oldu.

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de Ortodoks Cemaatinin geleneksel Noel balosuna katıldı.

“Sevgiyi Paylaşmak için Buradayız”

Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur “Hepimiz bugün bir mutluluğu, sevgiyi paylaşmak üzere burada bulunuyoruz. Bayram törenimizi, Noel yortumuzun kutlanmasını, bizlerle birlikte olan ve yüce devletimizin sıcak sevgisini şefkatini, her zaman bize hissettiren İskenderun, Arsuz kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Asfalt Çalışmaları Ocak Ayından Sonra Başlıyor

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da “Bana oy veren oy vermeyen herkesten Allah razı olsun. 45 mahallemizde 250 bin hemşherimize 4 başkan yardımcımız, 18 müdürlüğümüz ile hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bir tek ben şahsımın ve ekibinin amacı, niyeti var, sizlere hayırlı hizmet edip, hayır duanızı almak. 45 mahallemizde eşit olarak tamamen kaldırım sorununu ortadan kaldıracak anlaşmamızı yapmış durumdayız. İnşallah görev süremiz içerisinde 45 mahallemizde kaldırımı yapılmamış cadde ve sokağı kalmayacak. Asfalt ihalemizi yaptık, inşallah Ocak ayından itibaren asfalt çalışmalarımız başlayacak. Bir kere sosyal belediyeciliği önemsiyoruz” sözlerine yer verdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de, hem bir ilçenin kaymakamı, devletin temsilcisi, hem de kendi şahsı olarak Can Teymur ile buradaki konuklarla beraber olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getirdi.

Nice Noellere, Hayırlı Günlere

Mümkün olduğu kadar her ortamda, bütün programlara iştirak ederek, ayinle başladıklarını, sabahki programa katıldıklarını ve akşam da burada bulunduklarını belirten Kaymakam Yönden, “Bizlerin sizlerle olmaktan, sizleri dinlemekten, aynı havayı teneffüs etmekten çok zevk aldığımızı, bununla onur, gurur duyduğumuzu, şeref duyduğumuzu belirtmek isterim. İnşallah nice Noellere, hayırlı günlere, diyoruz, sizleri tebrik ediyorum. Can beye ve tüm Vakıfa da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geceye katılan konuklar, Arapça ve Türkçe müzikler eşliğinde eğlendi, halayların sıkça çekildiği gecede hediye çekilişi de yapıldı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER