Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun" Bir Aileyiz ve Depremde Kenetlendik”

” Bir Aileyiz ve Depremde Kenetlendik”

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve beraberindeki heyet, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yaşandığı illeri kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, TÜRMOB Denetleme Kurulu üyesi Ömer Faruk Tokgöz, Ersin Gökgün, TÜRHAK Başkanı Abdullah Korkmaz, İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel, Akdeniz Odaları Platformu  Adana SMMM Odası Başkanı Güney Yılmaz ve TÜRMOB İdare Müdürü İbrahim Okçu’dan oluşan heyet, ziyaretleri kapsamında İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını da ziyaret ettiler.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen TÜRMOB yetkililerine teşekkür ediyoruz. Biz çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Yüz yılın afetinin yaşandığı bölgemizde, teşkilat olarak bu süreçte adeta kenetlendik. El birliği ile bu zorlu süreci atlatacağımıza inanıyoruz. Depremin ilk haftasında olmak üzeri sürekle Hatay’a gelen TÜRMOB yönetimine, bizleri ziyaret ederek, sorunlarımızı dinlemeleri ve bizlerin yanında olmaları gerçekten takdire şayandır. Bu süreçte bizlerin yanında olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ise, “TÜRMOB olarak, depremde hayatını kaybeden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Depremin yaşandığı illerdeki meslek mensuplarımızın maddi manevi sıkıntılarının çözümü noktasında elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ettik. Çok zorlu bir süreç yaşandı. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız ve unutturmayacağız. Her zaman gündemimizde Deprem olacak ve bu sorunların çözümü noktasında her zaman çaba sarf edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanınızdayız. Biz çok güçlü bir aileyiz” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER