Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBİR PROJE DAHA DOĞAKA’DAN HİBE ALMAYA HAK KAZANDI

BİR PROJE DAHA DOĞAKA’DAN HİBE ALMAYA HAK KAZANDI

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde, Samandağ Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Proje Yazma ve Yönetimi Eğitimi’ Projesi, DOĞAKA’dan hibe almaya hak kazandı.

Proje Kavramının tanımlanması ve proje aşamalarının öğretilmesi, fikirlerin belirli bir düzende raporlanması-düzenlenmesi işinin öğretilerek daha güçlü bir şekilde yurt içindeki ve yurt dışındaki çeşitli hibe programlarına başvuruların yapılması, ilçemiz ve ilimizin kalkınmasına katkı sağlaması amacıyla proje hayata geçecek.

Proje eğitimleri; Bakanlıklar için proje yazma eğitimi, Ulusal ajans için proje yazma eğitimi, İktisadi, kırsal, sosyal ve alt yapısal kalkınma yol haritası eğitimleri olmak üzere 3 bölümden oluşacak ve uygulamalı olarak proje çalışmaları yapılacaktır.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, Proje Yazma ve Yönetimi Eğitiminin, 11 Mart 2019 tarihinde, Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda başlayacağı bildirildi. Eğitimler 10 gün sürecek olup Samandağ Belediyesi, Samandağ Kaymakamlığı, Samandağ İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samandağ İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden toplam 16 personele eğitim verilecek.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER