Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘Bir şey yapmalı’ dedi ve CHP İlçe Başkanlığına talip…

‘Bir şey yapmalı’ dedi ve CHP İlçe Başkanlığına talip…


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay ilçe kongre tarihi 9 Aralık olarak belirlenen Erzin’de emekli eğitimci Süleyman Erzinlidiyerek partililere ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay ilçe kongre tarihi 9 Aralık olarak belirlenen Erzin’de emekli eğitimci Süleyman Erzinli ‘Bir şey yapmalı’ diyerek partililere ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Erzin ilçe başkanlığı adaylığını açıklamak için Parti Binasında toplantı düzenleyen emekli eğitimci Belediye Meclisi eski üyesi ve uzun yıllar parti içinde çeşitli görev alan Süleyman Erzinli, partililerden yoğun ilgi gördü.

CHP İlçe başkanlığı görevini vekaleten yürüten Osman Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Delegeleri ve kalabalık partili vatandaşlar hitap eden Emekli eğitimci Süleyman Erzinli “Yıllarımı CHP saflarında mücadele ederek sürdüren biri olarak bu güzide ortamda birlikte olmaktan mutluluk duydum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Bodur hasta ziyaretleri yaptı
Kuzey sınırda Hatay’ın giriş-çıkış kapısı olan Erzin’in 30 yıl önce ilçe olmasına rağmen hak ettiği yerde olmadığını vurgulayan CHP İlçe Başkan adayı Süleyman Erzinli “Şehrimiz hala belli değerlilerini kaybetmeye devam ediyor. Yerel yönetimlerin her dönemde ilçeye bir şeyler kazandırması lazımken maalesef kötü yönetim sonucu yatırım fakiri olduk. İlçenin eskiden birçok konuda geliri varken son yıllarda tek geliri olarak narenciye olmuş, onda da iyi pazarlanmaması yüzünden bazı aksamalar var, üretici mağdur. İnşallah CHP Erzin ilçe başkanlığı görevi bana layık gösterilirse ben de ilçemizi öncelikle kaybettiğimiz değerleri geri getirmeye çalışacağım ve önümüzdeki 2019 yerel seçimde CHP mizi birlikte özverili çalışarak belediye başkanlığın kazandıracağız, yerel iktidarı ve hükümeti kazanacağız” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER