Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel‘Birlik-beraberlik’ kahvaltısında buluştular…

‘Birlik-beraberlik’ kahvaltısında buluştular…


Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen ‘birlik-beraberlik kahvaltısına kalabalık davetli topluluğu ilgi gösterdi.

Birlik ve dayanışma kahvaltısına Cumhuriyet Halk partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, Nardüzü eski belediye başkanı Mehmet yolcu, Hatay Büyükşehir Arsuz temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilginin olduğu birlik ve beraberlik buluşmasında konuşan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Başkan Hasan Aslan “Bu kentin gönüllüleri olarak ilçenin hak ettiği yerde olabilmesi için ortak akılla evrensel sevgide buluşmak üzere bir araya gelmiş ‘sevdası Arsuz’ olan duyarlı insanlarız” dedi.

2014 yılında kurulan derneğin süreç içeresinde Arsuz’un tarihi ve doğa güzelliklerini yansıta bir dergi yayınladıklarını hatırlatan Başkan Aslan “Bu dergiden 10 bin adet, tüm yurtta dağıtımı yapılarak bölgemizin tanıtımı yapılmıştır. İlçemizde an itibariyle 46 sivil toplum kuruluşları var, bu kuruluşla amaçları doğrultusunda ortak çalışarak kamuoyu oluşturmalılar. Biz ilçemizde ciddi bir kamuoyu oluşturduğumuzun bilincindeyiz. Sosyal medyadaki paylaşımlarımız gelen olumsuz ve eleştiriler bizim için olumlu bir destektir” diye konuştu.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği yönetimi tarafından Hatay’a verdiği hizmetlerden dolayı plaket takdim edilen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Serkan Topal şunları kaydetti: “Hatay’ın kültürü ve insani yaklaşımını tartışmak doğru değil. Hatay, tüm ilçeleri misafirlerine gerekli ilgiyi ve önemi göstermektedir. Almış olduğum bu plaketi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile 10 Milletvekili arkadaşımın adına alıyorum”

Düzenlenen ‘Birlik-beraberlik’ buluşması kahvaltı etkinliğine Arsuz’dan ve Karaağaç’tan mahalle sakinleri de katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER