Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI ARSUZ’DA GERÇEKLEŞTİ

BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI ARSUZ’DA GERÇEKLEŞTİ

 

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, düzenlediği Birlik Beraberlik ve Dayanışma kahvaltısı ile seçilmişleri ve halkı buluşturdu. Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleşen kahvaltıya CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hatay Büyükşehir Belediye Bakanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Disk/Genel İş Hatay Şube Başkanı Yusuf Berkyürek ve yönetim kurulu üyeleri,  muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kanaat önderlerinden Şeyh Miğdet Gündüz ve İbrahim Gündüz’ün okudukları yemek duasından sonra kahvaltı edildi ve kahvaltı sonrasında konuşmalara gerçekleşti.

Kahvaltıda konuşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Değerli misafirler, düzenlemiş olduğumuz Birlik Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltımıza teşrifinizden dolayı teşekkür ediyor hepinize hoş geldiniz diyorum. Belediyemiz yeni kuruldu ve biz kurucu belediyeyiz. Tabi kurucu belediye başkanı olmak çok zor bir kavram ama biz kurucu olmamıza rağmen hızlı bir şekilde hareket ederek bir – bir buçuk yıl  içerisinde kendi belediyemizin kuruluşunu tamamlayıp ve birçok kurumlar arası işleri de düzelttikten sonra üretmeye başladık.” dedi.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir; “ Cumhuriyet Halk Partisinde her gün artan bu birlik berberlik bizleri son derece memnun ediyor. Çünkü bizler Ankara’da milletvekili arkadaşlarımızla uyumlu çalışıyoruz, burada il ve ilçe örgütlerimiz, seçmenlerimiz ve Cumuriyet Halk Partisine gönül vermiş kardeşlerimiz ile birlikte çalışıyor ve kendi içimizdeki bu dayanışma bizleri gelecek adına çok umutlandırıyor. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi hem yerelde hem de genelde iktdar olmayı hak eden Türkiye’nin, demokrasinin son kalesi, son limanı Cumhuriyet Halk Partisidir.” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin; “Bizler Birlik Beraberlik ve Dayanışma kahvaltıları ile bir olacağız beraber olacağız çünkü bu zamanda her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Akp iktidarının ilk başlangıcı Türkiye’de belediyeleri alarak olmuştu. Bugünde inşallah sonları belediyeleri kaybederek olacak.” dedi.

.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Bu kahvaltının en büyük amacı, yürüyüş şeklimizi belirlemek. Yürürken omuz omuza, diz dize, sırt sırta huzur içerisinde seçime gitmek. Bu kahvaltıda emeği geçen Belediye Başkanlarımız, il ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum dedi. Chp ye gönül veren değeri dostlarımız da bu kahvaltılarda bizleri yalnız bırakmıyor. Arsuz Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev Samandağ Belediye Başkanımız ve Samandağ İlçemizde 4 Kasım’da Samandağ’da Mithat Başkanımızın misafiriyiz. 4 Kasım’da daha kalabalık bir şekilde buluşmak dileğiyle. Yarınımız bugünümüzden daha huzurlu daha mutlu ve daha müreffeh olsun.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER