Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBirlik Beraberlik Yemeğine Tekrar Başlandı

Birlik Beraberlik Yemeğine Tekrar Başlandı

İskenderun Kuyucular ve saatçiler odası uzun yıllardır devam ettirdiği birlik ve beraberlik yemeğine yeniden devam etme kararı aldı.

İskenderun Belediyesi Doğan Gazinosunda gercekleştirilen sabah kahvaltısına İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Yılmaz, Akdeniz eczane teknisyenleri genel başkanı Cemal Çelik, Gazeteciler cemiyet başkanları, ve kuyumcular odası yönetimi katıldı.


Önceki yıllarda her ay bir odanın üstlendiği bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının buluştuğu yemeği bundan sonra İskenderun Kuyumcular ve saatçiler odası devam ettirecek.
Verilen birlik kahvaltısında açılış konuşmasını yapan Başkan Uğur Fırat, Burada tek bir amacımız var oda birlik ve beraberlik içinde yaşamamız yıllar sonra bu geleneği yine biz devam ettireceğiz dedi.
İskenderun Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Yılmaz ise bu tür organizasyonlar gerçekten çok önemli ticaret odası olarak bizlerde katılım gösteriyoruz çünkü tüm sorunlarımızı burada dile getirme imkanımız oluyor dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise bugün bizleri bir araya getiren İskenderun Kuyumcular ve saatçiler odasına teşekkür ediyorum. Gerçekten birliğimizin korunması açısından çok önemli bu tür dayanışmanın devam etmesini temenni ediyorum dedi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, gayeler güzel olursa buluşmalar daha güzel olur. Birliğimizin ve beraberliğimizin oluşması sorunların gündeme geldiği bu yemeklerin devam etmesi şehrimiz açısından çok önemli olacaktır bunu destekliyorum dedi.
Yapılan konuşma sonrasında ise İskenderun İlçe müftüsü Osman Şekerci yemek duasıyla kahvaltıya sonlandırdı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER