Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBisikletciler Altınözü"ne Hayran Kaldılar

Bisikletciler Altınözü”ne Hayran Kaldılar

 

DAPHNE Bisiklet Festivali kapsamında ülkenin dört bir yanından gelen sporseverler, Altınözü’nü de ziyaret etti. Altınözü Kaymakamlığının ev sahipliğinde öğle yemeğini ilçede yiyen sporseverler daha sonra ilçenin turistik yerlerini gezdi.
Altınözü(ne kadar pedal atarak gelen sporseverlerin ilk durağı Altınözü Kaymakamlığı oldu. Buradan Zeytin Kafe ve Restaurant’a geçen sporseverler burada öğle yemeğini yedikten sonra Tokaçlı Mahallesi’nde bulunan Zeytin Müzesini ziyaret etti. Rehberler tarafından zeytin müzesi ile ilgili bilgilendirilen sporseverler daha sonra, Yunushan Mahallesi’ne geçtiler. Burada kazı çalışmaları devam eden Gelin Dağı ve Roma Nekrepoli’ni ziyaret eden sporseverler, tarihi alanda bol bol fotograf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler. Altınözü’nün doğasına ve turistik yerlerine hayran kaldıklarını belirten sporseverler, ilçenin güzellikleri karşısında büyülendiklerini söylediler.
Altınözü’nde ziyaretlerini tamamlayan sporseverler daha sonra geldikleri gibi bisikletleriyle ilçeden ayrılarak Antakya’ya döndüler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER