Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBitexen Hatayspor'u yine destekleyecek

Bitexen Hatayspor’u yine destekleyecek

Bitexen, Hatayspor’un 2023-2024 sezonunda Süper Lig’e daha güçlü bir şekilde dönebilmesi için mevcut sponsorluk anlaşmasının yanında finansal olarak yeni kaynak yaratmalarına da destek olacak.
Türk sporuna en çok değer katan markaların başında yer alan Bitexen, şubat ayında yaşanan ve Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından Süper Lig’ten çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor’uu, yeni sezonda da desteklemeye devam edecek. Bitexen, Atakaş Hatayspor’u 2023-2024 sezonunda Süper Lig’e güçlü bir şekilde dönebilmesi için kulübe olan desteklerini sürdürecek.
Bitexen ve kulübümüz arasındaki devam eden iş birliği kapsamında, Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ozan Erdoğ, Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Teknik Direktörü Volkan Demirel’in katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

HATAYSPOR’UN YANINDAYIZ

Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ozan Erdoğ törende yaptığı konuşmada, “Bitexen olarak son yıllardaki sponsorluk çalışmalarımızla Türk sporuna en çok değer katan markaların başında geliyoruz. Hatayspor ile ilk olarak 2021 yılında sponsorluk anlaşmamızı imzaladık. Bu anlaşma kapsamında 2025 yılı sezon sonuna kadar Hatayspor Forma Göğüs reklamı Bitexen olacaktı ve bu kapsamda Hatayspor’a ciddi oranda kaynak yarattık” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER