Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBizde Düşüşten Nasibimizi Aldık!”

Bizde Düşüşten Nasibimizi Aldık!”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, Türkiye geneli yaşanan düşüşten Hatay olarak da %1,74 oranında nasiplerini aldıklarını söyledi.

1 Kasım genel seçimleri değerlendirmesini sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yapan MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı şunları kaydetti: “Kıymetli hemşerilerim çok yoğun bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Nerede ise her gün kendi içinde gündem sayılacak bir olayla yeni güne başladık. Başkentin göbeğinde bombaların patlatılması, terörün yeniden horlatılması, ekonominin bilinçli olarak manipüle edilmesinin gölgesinde yürüttüğümüz seçim kampanyasında birde her gün havuz Medyası tarafından estirilen Hayır sağanağı ile mücadele etmeğe çalıştık. Genel de böyle bir sağanak ile mücadele verirken yerelde de CHP’li Büyükşehir belediyesinin rüzgarını kesmek için uğraştık. Sonuç olarak Türkiye geneli yaşanan düşüşten Hatay olarak bizde %1,74 oranında nasibimizi aldık”

Hatay’daki tüm Milliyetçi Hareket Partililerin bildiği üzere almış oldukları sonucun hedeflerinin altında kaldığına vurgu yapan değerlendirmesinde Kaşıkçı “Netice itibari ile genelde AKP hükümeti ve yerelde ise CHP’li Büyükşehir belediyesinin arasında hedefimize doğru koşamaya çalıştık. Bu koşu sırasında yediğimiz tekme ve çelmelerin haddi ve hesabı yoktur. Buna rağmen şükürler olsun ki ayaktayız. Başımız dik ve alnımızda açık” dedi.

Hatay’daki siyasi neticenin sorumluluğunun şahsına ait olduğunu da sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı Kaşıkçı “Sorumluluğu üstlenmekten dün de kaçmadım bugün de. Alınan bu sonucun hesabını bu dünyada bu harekete oy veren seçmen ve teşkilat mensuplarına öteki Dünya’da da Allah’a vermeğe hazırım. Lakin; Milliyetçi hareketin başarısı için mücadele vermeyen ona bu seçim oyu nasip olmayan ve onun başarısızlığı için gece gündüz dua edenlere hesap vermek değil hesap sorulacağını hatırlatmak isterim. Bu hesabı ister görevde olayım ister olmayayım er ya da geç sormayı Cenab’ı Allah’ın bana bir gün nasip etmesi için dua ediyorum. Tüm bu sonuçlar Işığında gecesini gündüzü ile bir edip çalışan başta milletvekili adaylarına, Milliyetçi Hareketin İlçe Teşkilatlarına Kadın Kollarına ve tüm Ocak Başkanı ve Ocaklı kardeşlerime teşekkür ederim. Ve son teşekkürde oyları ile bizleri şereflendiren Aziz Hataylılara. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER