Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBÖKE Hatay'a geldi...

BÖKE Hatay’a geldi…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP Hatay İl Örgütü’nün davetlisi olarak önceki gün Hatay’a geldi. Selin Sayek Böke, geç saatlerde geldiği Hatay’da, Partisince Harbiye Teras Aqua Park’ta düzenlenen “Hatay’ın Seçilmişleri” yemeğine katıldı ve kısa bir konuşma da yaptı.
Sayek Böke, AKP’nin, ülke ekonomisini ve dış politikasını tahrip ettiğini, Türkiye’nin dünyaya birçok alanda rezalet konuma düşürüldüğünü, CHP’nin ise iktidara uzak olmadığını, birlikte çalışarak iktidarın elde edileceğini söyledi.
BÖKE, davete katılan partililere, CHP iktidarı için birlikte, el ele, azimle, hırsla ve inançla çalışma çağrısında da bulundu. CHP Hatay İl Örgütü’nün davetlisi olarak gelen ve Partililerin büyük sevgi gösterdiği Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, konuşmasının son bölümünde de, “Hatay’da olmaktan ve aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Hatay, hem Partimiz hem de ülkemiz için büyük öneme sahip bir şehrimizdir. İnşallah, emeklerimizin karşılığını hep birlikte, daha büyük başarılar elde ederek kazanırız. Ev sahipliğiniz ve misafirperverliğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Adana Milletvekili Elif Doğan, Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Hilmi Yarayıcı, Birol Ertem ile Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hatay eski Milletvekilleri Fuat Çay, Nihat Matkap, BŞB Başkanı Lütfü Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, PM Üyesi DUDU’nun eşi Av. Suzan Dudu, CHP’nin birçok ilçeden gelen ilçe başkanları, yöneticileri, Meclis üyeleri ile diğer davetlilerin katıldığı CHP yemeğinde konuşan ev sahibi İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ise ilkini gerçekleştirdikleri “Hatay Seçilmişler” yemeğine katılımı dolayısıyl,a Genel Başkan Yardımcısı BÖKE başta olmak üzere, il dışından gelen ve il içinden katılan tüm Partili konuklara teşekkür etti ve şunları söyledi: “Partimizden seçilen il ve ilçe yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ve Hatay halkına hizmet yolunda imrenilecek başarılar sergileyen, başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve Meclis üyelerimizle belirli aralıklarla bir araya gelip, Hatay’ımızın gündemini ve mahalli sorunlarını etraflıca değerlendirme imkanı bulmak için bir aradayız. Bizim her zaman söylediğimiz gibi, ortak payımız Hatay’dır, Türkiye’dir, CHP’dir.”
Kurultay ve Kongre süreçlerinden sonra, Parti içi moral ve dayanışma hissiyatının artması için düzenlenen yemekte konuşan BŞB Başkanı Lütfü Savaş da , “Beraber çıktığımız bu yolculukta, Hatay’ın aydınlık geleceğini inşa etmek üzere tüm gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Salondaki arkadaşlarımın gözlerindeki ışıltıyı görünce bunu hissedebiliyorum. Bu güzel günde bizi bir araya getiren Başkanımız Mehmet Bey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Gecenin sonunda, Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur; CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Doç.Dr. Nazan Savaş ve Av. Suzan Dudu’ya çiçek takdim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER