Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBoran Gümüş, Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası'nda Hatay'ı Gururlandırdı

Boran Gümüş, Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda Hatay’ı Gururlandırdı

Hatay‘ın gururu Sezer Gümüş Boks Kulübü Sporcusu Boran Gümüş, Erzurum‘da yapılan liseler arası Türkiye genç erkek boks şampiyonasında üçüncü oldu.

Boran Gümüş, Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda Hatay’ı Gururlandırdı

Kasırga lakaplı Sezer Gümüş Boks Kulübü Sporcusu Boran Gümüş, Erzurum’da yapılan Liseler arası genç erkek Türkiye boks şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak Hatay’ı gururlandırdı.

Büyük Kulüplerle Mücadele Edip Dereceye Girmek Gurur Verici

Boran Gümüş, Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda Hatay’ı Gururlandırdı

Boks antrenörü Sezer Gümüş, “Boks branşında ilimiz Hatayı ve İlçemiz Samandağ’ı kısıtlı imkânlar içerisinde temsil ettik. Bildiğiniz üzere ülkemizde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve diğer büyük kulüplerle aynı kulvarda mücadele verip dereceye girmek kolay bir durum değildir bu sebeple bu gibi bir başarı hayli gurur verici bir başarıdır. Hedefimiz ilerleyen zamanlarda altın madalyayla gelmek ve boks sporunu en iyi şekilde modellendirecek zeki ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek ve aynı zamanda bu elit branşın teşvikini en iyi şekilde sporseverlere sunmaktır. Çünkü boks branşına büyük bir ön yargı ile yaklaşılmaktadır. Oysaki günümüz de Boks sporu dünya da ve son zamanlarda ülkemiz de büyük bir popülarite yakalamıştır. Bunu izlediğimiz film ve dizilerde olsun veya beğendiğimiz oyuncuların karakter ve özel hayatlarında görebiliyoruz. Ve unutulmamalıdır ki boks uzun bir tarihe dayanan asil bir spordur. Bizler bu sporu bölgemiz de hem müsabık sporcu yetiştirme hem de hobi ve ilgi alanı anlamında sporseverleri en iyi ve en doğru şekilde eğitme konusunda iddialı olduğumuza inanıyoruz” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER