Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBoston Üniversitesinde görevli Samandağ ‘lı Sedat Doğru, lise öğrencilerine , ücretsiz online...

Boston Üniversitesinde görevli Samandağ ‘lı Sedat Doğru, lise öğrencilerine , ücretsiz online özel ders vereceklerinin müjdesini verdi

Boston Universitesinde bilimsel çalışmalar sürdüren Yüksek Mühendis Sedat Doğru, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı hedefleyen bir yardım kampanyası başlattı.
Hemşehrimiz Sedat Doğru, en nitelikli üniversitelerden bilim insanlarının lise öğrencilerine gönüllü, ücretsiz online özel ders vereceklerinin müjdesini verdi.

 

Boston Üniversitesinde görevli Samandağ ‘lı Sedat Doğru, lise öğrencilerine , ücretsiz online özel ders vereceklerinin müjdesini verdi

Sedat Doğru başlatıkları eğitim kampanyası hakkında şu ifadelere yer verdi. “ Bu kampanya kapsamında Dünya’nın ve Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden bilim insanları, ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz online özel ders verecekler. Programdan faydalanmak isteyen tüm öğrenciler sedat.dgr instagram hesabına mesaj atarak kayıt olabilirler.
Ülkemizde özel okullar ve kolejlerin artmasıyla maddi durumu yetersiz öğrenciler için ne yazık ki haksız bir rekabet ortamı oluştu.
Bu durumun biraz da olsa önüne geçebilmek adına Dünya’nın çeşitli üniversitelerindeki Türk bilim insanları gönüllü olarak bir araya geldik.
Bu program kapsamında öncelikli olarak lise öğrencilerine ihtiyaç duydukları derslerde ücretsiz online özel derslerle yardımcı olmaya çaışacağız.
Programdaki gönüllü öğretmenlerimiz ODTÜ, Bogazici, Hacettepe, Bilkent Universitesi ve Amerika, Avrupa çeşitli üniversitelerinden Türk bilim insanları.
Bu program sayesinde öğrenciler sadece özel ders almış olmayacaklar, aynı zamanda vizyonlarını genişletme ve merak ettikleri kariyer sorularına cevap bulma fırsatı bulacaklar.”
Doğru, Programdan faydalanmak isteyen tüm öğrencilerin sedat.dgr instagram hesabına mesaj atarak kayıt olabilecekleri ifade etti.
https://www.instagram.com/p/CEw260Epw9q/?igshid=mamxlwx8uw5y

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER