Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolBTP Hatay Gençlik Kolları Toplandı

BTP Hatay Gençlik Kolları Toplandı

Bağımsız Türkiye Partisi ( BTP) Hatay Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yıllardır süre gelen Geleneksel Piknik Şöleni bu yıl Dörtyol Kuzuculu Atatürk Parkında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Prof Dr. Haydar Baş ve tüm şehitler için Kur’an tilaveti ile devam ederken, bilgi yarışması ve spor müsabakaları ile sürdü.

Yapılan ikramlardan sonra BTP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Uygur ‘un teşekkür konuşmasında; “Atalarımızın Tam Bağımsızlık yolunda verdiği mücadele İman meselesidir.  Yüzüncü yılına yaklaştığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı Tam Bağımsızlık meşalesi Prof. Dr. Haydar Baş beyin öğreti ve ilkeleri doğrultusunda sonsuza dek yanmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

İl Gençlik Kolları Başkanlığını devralan Ali Say Tam bağımsızlığa dikkat çekerek; “Tam bağımsız Türkiye mücadelemizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Prof. Dr. Haydar Baş bizlere yol göstereci olacaktır. Hep birlikte Türkiye’mizi Kainat Türk Devleti yapacak ve yaşatacağız.” şeklinde konuştu.

Şölene Onur konuğu olarak katılan Hatay’ın sevilen simalarından ve kanaat önderlerinden
BTP MYK üyesi Şahin Bozdoğan katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER