Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBTP Hatay İl Başkanlığı: "Milli Ekonomi Modeli Uygulanmadan Türkiye Kurtulamaz"

BTP Hatay İl Başkanlığı: “Milli Ekonomi Modeli Uygulanmadan Türkiye Kurtulamaz”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hatay İl Başkanlığı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin Ekonomik Sosyal ve Siyasal sorunlarının tek çözümünün Milli Ekonomi Modeli’nde olduğunu vurguladı.

“Merkez Bankası, 12 aylık cari işlemler açığı 14 milyar 256 milyon dolar olarak açıkladı. Tarımda ve sanayide üretim aşamasında ithal ürün payı çok fazla. Kısaca üretimi bırakan Türkiye, tam bir açık pazara dönüştürüldü. Kapitalizmin kuralları ile biten Türk ekonomisini diriltmenin yolu yine kapitalizmde aranamaz. Diğer taraftan Enflasyon oranları açıklandı son 12 aylık enflasyon TÜİK e göre yüzde 48,6 ENAG’a göre yüzde 114,8 oldu. Gerçek enflasyon oranı yüzde 100 ü aşmışken İşçilere verilen yüzde 50 ve altındaki zam oranı, ancak ” SEFALET” zammıdır.

Öte yandan hükümet ekonomik sıkıntılarla dar boğazın içinde olan vatandaşa nefes aldırmak yerine, yirmi otuz sene ötesi için yol, köprü ve havalimanlarının özelleştirilmesi derdinde. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile yola çıkanlar kendileri dışında hiçbir kesmin,insan onuruna yaraşır bir şekilde yaşamına tahammülü yoktur. İşsizlik ve yoksulluk hızla artarken “porsiyon küçültme ve bayat ekmekleri değerlendirme” tarifleri vatandaşın aklı ile alay etmek değil de nedir.

‘ARTIK YENİ BİR SİSTEM LAZIM’

“Nus ile uslanmıyanı etmeli tektir, Tektirden anlamayanın hakkı Kötektir” derler
MEM de onlarca Enerji kaynağı ve Teknolojisi sıralanmış, BTP kadroları onlarca Projeler hazırlamış, Protiplerini yaptırmış, gizlememiş Hükümete teklifler götürmüş,
İstanbul için Boğazlardaki Akıntı ile elde edilecek Elektrik animasyonu TV lerden yayınlamıştı. Ne İktidar, Ne Belediyeler, Nede Vatandaş dönüpte bakmadı. Ne oldu? Milli Ekonomi Modeli uygulandığında 18. aydan itibaren elektrik bedava olacaktır. Bunun tüm altyapı ve projeleri mevcuttur.

Biz bize ait olan, Türk Milletinin öz evladının ortaya koyduğu Milli Ekonomi Modeli ile tüm sorunların çözümünü ortaya koyuyor ve Modeli uygulayan ülkelerin ekonomik elde edinimleri ile ispatını da yapmış oluyoruz. Mevcut iktidar ve iktidara talip olanların gösterdiği hedefse ülkemizi batmış olan AB ye girme vaadinden başka bir şey değil. Avrupa Birliği ekonomik değerlerinin tamamının tükenmesi üzerine yeni sömürge alanlarında kendine çıkış noktası ararken bu AB ye üyelik rüyaları Türkiye’Yi getireceği nokta batmaktır.” ifadelerine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER