Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunBu Fotoğraf Ceza Getirdi!

Bu Fotoğraf Ceza Getirdi!

CHP Belediye Meclis Üyesi Bülent Şimşek Sosyal Medya Hesabından bir açıklama yaparak” İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın Tosyalı Holdinge tahsis edilen arazide  basın açıklamasına katılan meclis üyelerinin  elini sıkmayacağını ifade ederek ellerini  sıkmadığını söyledi”

Belediye Meclis Üyesi şimşek açıklamasında şu hususları dile getirdi:

“Geçen gün Karayılan mahallemizde bulunan 1080 dönümlük ormanlık arazinin talan edilmesine karşı, Belediye Meclis üyelerimiz ve Milletvekilimiz Sayın Suzan Şahin hanımefendi ile birlikte Basın Açıklaması yapmıştık. Bugün İskenderun Belediye Meclis Toplantısında, Belediye Başkanı, o gün basın açıklamasına katılan meclis üyelerimizin elini sıkmayacağını ifade ederek elimizi sıkmadı. Katılım sağlayan meclis üyelerimizle işlerinden dolayı katılamayan arkadaşlarımız yürekleriyle o basın açıklamasının altına imza attık. Hiç kimse kusura bakmasın biz bu memleketin Denizine, Ormanına, havasına ve suyuna sahip çıkacağız. Biz hiç bir holdingin iş takipçisi değiliz. İskenderun Belediyesi de mevcut holdingin işlerinin takip edildiği yer değildir.”

Ne Olmuştu?

Hatırlanacağı üzere İskenderun Belediye Meclis grubu üyelerinden altısı  CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin İle birlikte Tosyalı Holdinge tahsis edilen 1080 dönümlük arazide bir basın açıklaması yaparak  söz konusu alanın tahsisine  itirazları olduğunu ,Özel sektöre tahsis edilen bu alanın yeniden orman alanı olarak tescillenmesini istemişlerdi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER