CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın gözaltına alınmasına karşı sosyal medya hesabından açıklama yaparak , “Seyhan Belediye Başkanlığı’ndan bu yana dürüstlüğü ve özverili çalışmalarıyla Adana’ya sayısız eser kazandıran Zeydan Karalar’a yönelik bu gözaltı, açık bir yıldırma operasyonudur” dedi.

Kara, “Hakkında ortaya atılan düzmece iddialar, sadece Karalar’ın şahsına değil, aynı zamanda Adana halkının seçilmiş iradesine yapılmış alçakça bir saldırıdır” ifadelerini kullandı.
“Ne Adana’da ne de başka bir şehirde bu irade gaspına sessiz kalmayacağız” diyen Yıldırım Kara, “Zeydan Karalar ve tüm belediye başkanlarımız görevlerinin başına dönünceye kadar, bu hukuksuzluk sona erinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye ekledi.
