Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Bu İddiayı Kanıtlamazsan Namertsin"

“Bu İddiayı Kanıtlamazsan Namertsin”

CHP cephesinde işler iyice kızışmaya başladı. “Saray’a giden CHP’li yazısının ardından gündeme bomba gibi düşen Rahmi Turan, gazeteci Talat Atilla’nın kaynağı olduğunu söylemesi işleri rayından çıkardı. Atilla’nın flaş açıklamasıyla CHP cephesinde ateşler yükselmeye başladı. Gazeteci Talat Atilla, kaynağının CHP’li olduğunu belirtmişti.

“Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin”

CHP’linin kim olduğu herkes tarafından merak ediliyorken radarda Talat Atilla’nın sitesinde yazarlık yapan Bülent Kuşoğlu, bazı CHP’li yöneticiler yer aldı.

Rahmi Turan’a Verilen Bilgi Önce Uğur Dündar’a Gidiyor

TV100’deki köşesinde, “Benim anlatacaklarım da CHP içindeki bir kaynağa dayanıyor” diyen Murat Kelkitlioğlu söz konusu kaynağın CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan olduğunu belirtti.

Kelkitlioğlu, “CHP’li kaynağın” “Rahmi Turan’a verilen bilgi önce Uğur Dündar’a gidiyor. Bilgiyi götüren isim ise, şimdi sıkı durun, Tuncay Özkan. Yılların duayen gazetecisi Dündar, Özkan’ın getirdiği bilginin teyide muhtaç olduğunu söyleyerek yazmayı reddediyor. Ancak Özkan pes etmiyor ve yeni bir adres arıyor. Bu kez Rahmi Turan ile arasının iyi olduğunu bildiği Talat Atilla’ya gidiyor ve bilgiyi paylaşıyor. Sonrası malum. Atilla, Rahmi Turan’la konuşuyor ve Turan da köşesinde bu yalan bilgiyi yazıyor. Bu gelişmenin ardından da durmuyor Özkan. Bu kez de gece yarısı İsmail Küçükkaya’yı arayarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sabah programa çıkmak istediğini söylüyor. Kılıçdaroğlu ve Özkan’ın planı buraya kadar tıkır tıkır işliyor. Ancak sonrası malum. Yalan birkaç gün sonra patlak veriyor.” İfadelerini söylediğini belirtti.

Uğur Dündar’da “Saraya Giden CHP’li” Konusunda Açıklama

Gazeteci Uğur Dündar’ın Rahmi Turan’ın yazdığı iddiayı daha önce duyduğu ancak yazmadığı belirtildi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Dündar,

“Dürüstlüğüm gereği zorunlu açıklama:

İktidarı destekleyen bir gazeteci; bana haberi getiren kişinin Tuncay Özkan olduğunu, benim teklifi reddettiğimi yazıyor.

Özkan’la yaklaşık 2 yıldır ne görüştüm ne de telefonlaştım. İddia doğru değil.

T.Atilla’ya en yakın CHP’li araştırılsın.” dedi.

CHP’deki Cephe Savaşlarına Özkoç da Dahil Oldu

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muharrem İnce’nin dün yaptığı “CHP içindeki çeteyi”, “Onlar kendilerini iyi bilirler, mesala aynı teknede yazın tatil yapmışlardır” açıklamalarının ardından Akşam gazetesinin yazdığı “Kulislere o tatille ilgili şu iddia yansıdı: Bülent Kuşoğlu, Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı ve Engin Özkoç yazın Çeşme’de bir işadamının teknesinde tatil yaptı. Kuşoğlu iddianın kaynağı olan isme ait internet sitesinde köşe yazıyor.” ifadesinde adının geçmesinin ardından olaya dahil oldu.

Muharrem İnce’nin iddialarına çok sinirlenen Özkoç şunları kaydetti:

“Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır.
Kanıtın varsa konuş, yoksa sus!

İnce, dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!”

Tuncay Özkan, Tatili Yalanladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, “Böyle bir tatil olmadı. Bu dedikoduyu dillendiren müzevir hakkında da bu dedikoduyu yazanlar hakkında da dava açacağım.” sözlerine yer verdi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özkan “YALAN. Ne Çeşme’de bir görüşme ne de böyle bir tatil gerçekleşmiştir. BU TETİKÇİLERİN uydurmasıdır. TETİKÇİLER VE DEDİKODUCULARLA yargı önünde hesaplaşacağım” ifadesini kaydetti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER