Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBu Kış Çok Daha Fazla Üşüyoruz

Bu Kış Çok Daha Fazla Üşüyoruz

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Depremzede Çocukları için “1 Mont 1 Bot” kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, “Bağışlarınız Depremzede çocukların içini ısıtacak”  şiarıyla başlattığı  kampanyaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:“6 Şubat merkez üssü Kahramanmaraş ve  20 Şubat merkez üssü Hatay depremleri sonucunda en büyük yıkım ilimiz Hatay’da gerçekleşmiştir.

Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş; yüz binlerce vatandaşımız sağlığından, evinden, iş yerinden olmuş; hayatlarını çadırlarda, konteynerlerde sürdürmeye başlamışlardır. Felaketin boyutunun büyük olması, büyük sorunları da ortaya çıkarmıştır. Vatandaşlarımız zorlu ve büyük bir yaşam mücadelesi vermektedir. Devletimiz tüm imkânlarıyla, tüm kurumlarıyla vatandaşımızın yanındadır; fakat takdir edersiniz ki felaketin boyutunun büyük olması bizleri de devletimizin yüküne bir nebze de olsa omuz verme sorumluluğuna yöneltmiştir.

Bu kapsamda, kampanyamızın amacı; felaketten olumsuz etkilenen çocuklarımıza “1 Mont 1 Bot” temin edip onları bu zorlu kış aylarında soğuktan muhafaza etmek ve onlara destek olmaktır. Aynı zamanda bizzat şehrimizden alınacak olan ürünlerle de  esnafımızı bir nebze de olsa desteklemektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak  tüm vatandaşlarımızı; “1 Mont 1 Bot” kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER