Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayBu mağlubiyetten ders çıkaracağız

Bu mağlubiyetten ders çıkaracağız

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 2-1 kaybettikleri Kayserispor maçının ardından konuştu, “Toplama oynama, şut, pozisyon bulmada üstün olsak da skor anlamında maçı dengeleyemedik. Kayserispor’u da şu anlamda tebrik etmek lazım. Doğru oyunla, doğru mücadeleyle bugün 3 puanı almasını bildiler.

Hatayspor Teknik Direktörlüğü görevinde ilk defa kendi sahamızda mağlup olduk. Ders çıkaracağız” dedi.

Süper Lig’in 10. haftasında Kayserispor’a 2-1 mağlup olan ve üst üste 2. kez kaybeden Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak ayırmak gerektiğinin altını çizen Demirel, şu ifadeleri kullandı:

RAKİBİMİZ DOĞRU OYUNLA KAZANDI

Takımımızın ikinci yarıdaki oyun şekli her maçta aşağı yukarı aynı oluyor. Bugün de Kayserispor’un ilerideki ön oyuncuların defansın arkasına koşularla pozisyon buldular. Bir pozisyonda gol yedik. Onun akabinde 2-3 pozisyona daha girdiler. Biz ise yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarı oyun olarak düşük kalan ve oyuna giremeyen bir Hatayspor vardı. İkinci yarıda oyunu tamamen elimize almamız gerekiyordu ama ikinci yarının başında kullandıkları tek kornerden gol yedik. Sonrasında yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle, saha içindeki sistemsel değişikliklerle oyuna denge getirmeye çalıştık. Toplama oynama, şut, pozisyon bulmada üstün olsak da skor anlamında maçı dengeleyemedik. Kayserispor’u da şu anlamda tebrik etmek lazım. Doğru oyunla, doğru mücadeleyle bugün 3 puanı almasını bildiler. Ben ise Hatayspor Teknik Direktörlüğü görevinde ilk defa kendi sahamızda mağlup olduk. Geçen hafta Fenerbahçe’ye karşı ligdeki ilk mağlubiyetimizi almıştık. Bunlardan ders çıkaracağız. Önümüzdeki bir kupa maçımız var.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER