Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıBu Yıl Trend Olacak Tunik Modelleri Nelerdir?

Bu Yıl Trend Olacak Tunik Modelleri Nelerdir?

Tunik, günümüz de farklı kesimden pek çok kişinin en çok tercih ettiği kıyafetlerden birisidir. Tuniğin farklı kesimden pek çok kişiye hitap etme sebepleri arasında; rahat olması ve bu rahatlıkla beraber oldukça şık durması yer almaktadır. Peki, hem şıklığı elden bırakmayan hem de giyenlerin gün içerisinde rahat etmesini sağlayan tesettür tunik modası bu yıl nasıl olacak? Bu konudaki araştırmalar sonucunda aşağıdaki bilgileri sizler için derledik. Siz de aşağıda yazılanları okuyarak bu yıl hangi tunik modellerinin trend olacağını öğrenebilirsiniz.

Bu Yıl Trend Olacak Tunik Modelleri Nelerdir?

 1- SPOR GİYİM DE TESETTÜR TUNİK

Tuniği en çok tercih eden kesim hiç şüphe olmaz ki spor giyinmekten hoşlanan bayanlardır. Çünkü genellikle tunik kişiye spor bir hava katmaktadır. Üreticiler spor giyinen bayanlar için bu yıl tuniklere; zımba detayı eklemiştir. Zımba detayları tuniklerin kol kısımlarında, manşetlerde ya da farklı bölgelere eklenerek; tunikler sadelikten kurtulmuştur. Tunikleri sadelikten kurtaran diğer detay ise düğme olmaktadır. Zımba da olduğu gibi tuniğin çeşitli bölgelerine eklenen düğmeler; düğmeli kıyafet kullanmaktan hoşlananlar için ideal olacağa benziyor. Amblem ve kullanmak için değil de görüntüyü güzelleştirmek için tuniğe eklenen fermuarlar hoş bir görüntü sergileyecektir. Son olarak spor tunikte daha çok ergenlik çağındaki genç kesime ya da çocuk ruhlu kişilere hitap eden çizgi film kahramanları ile değişik karikatürleri görmek mümkün olacaktır. Kısaca bu yıl üreticiler spor giyinmekten hoşlanan kişileri fazlasıyla düşünmüş.

 2- KLASİK GİYİM DE TESETTÜR TUNİK

Spor giyinme tarzına sahip olmayan kişiler de bu yıl üreticilerin dikkatinden kaçmamıştır. Onlar da düşünülmüştür. Öncelikle şifon tuniğin hem spor giyimden hoşlananlara hem de klasik giyimden hoşlanan bayanlara hitap edeceğini belirtmek isteriz. Şifon tunikler, bu yıl da moda dergilerini süsleyecektir. Siz de ister var olan tuniklerinizi dolaptan çıkarın isterseniz bunlara yenilerini ekleyin. Tesettür tunik modellerine klasiklik katacak olan yer yer göreceğiniz taş işlemeleri modeller alıcıların beğenisine sunulmuştur. Tuniklere şıklık ve zariflik katacak piliseler de daha çok tuniklerin etek bölgesinde ya da kol bölgelerinde tüketici beğenisine sunulacaktır.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER