Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBu yılki ödeneği 5,5 milyon TL…

Bu yılki ödeneği 5,5 milyon TL…

Yayman açıkladı:
Hassa Devlet Hastanesi Programda!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’ya Devlet Hastanesi yapımı ile ilgili teklifin kabul edilerek programa alındığını ve bu yılki ödeneğinin de 5.5 milyon olarak belirlendiğini duyurdu. Yayman, Hassa’ya devlet hastanesi yapımı ile beraber vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti verileceğini söyledi.
Hassa Devlet Hastanesi’nin 50 yatak kapasiteli olacağını belirten Ak Parti Milletvekili Yayman, şöyle devam etti:
“Hastanemiz için 2018 yılında 5 milyon 500 bin TL ödenek ayrıldı. Hassa’daki en büyük ihtiyaçlardan biri de Devlet Hastanesiydi. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi devlet hastanemizin kısa sürede bitirilmesinin takipçisi olacağız. Hassalı’lar; Zeytin Dalı Harekatı ile Mehmetçiğe kucak açtığı. Bu nedenle de Hassa ve Hassalılar hizmetin en güzelini hak ediyor. Çünkü sizler Mehmetçiğimizin Afrin’deki destansı zaferine hem yüreğinizle hem de dualarınız destek verdiniz. İnşallah Hastanemizin tamamlanması ile birlikte Hassanın en büyük sorunlarından birini çözmüş olacağız. Artık Hassalılar sağlık hizmeti almak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak.”
2018 yatırım programına alınan Hassa Tüneli ile kentin kaderinin tamamen değişeceğini de söyleyen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Tüneli’nin açılması ile birlikte ilçeye yapılacak OSB ile binlerce gence yeni iş kapısı açılacağını ve Hassa’nın cazibe merkezi olacağını dile getirdi.
Bu arada, Hassa’da yapımı öngörülen 50 yataklı hastanenin mevcut hastanenin yerine yapılacağı da öğrenildi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER