Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağBu Yol Ölüme Davetiye Çıkarıyor!

Bu Yol Ölüme Davetiye Çıkarıyor!

Bugüne kadar onlarca yaşamın sona erdiği Antakya-Samandağ karayolu için caydırıcı önlemler alınmaması vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor.

Her kaza sonrası yetkili birimlere seslenen ve yolda meydana gelen kazalar için çözüm isteyen vatandaşlar bir kez daha harekete geçti.

Vatandaşlar “Bıktık artık. Yaşanan kazalar korkutucu boyutlara ulaştı. Sürücüler dikkatsiz ve yolda altyapı yetersiz. Böyle devam ederse daha çok canımızı burada yitiririz” dediler.

Yetkili birimlerden yol üzerinde koruyucu önlemler alınmasını bir kez daha isteyen vatandaşlar, “Derdimizi kime nasıl anlatacağız? Birilerinin artık sesimizi duymasını istiyoruz. Yol boyunca motosiklet, patpat, bisiklet gibi küçük çaplı motorlu araçlar için ayrı bir şerit çekilebilir. Yol üzerinde 24 saat denetim yapılabilir” hatırlatmasında bulundular.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu Antakya-Samandağ karayolu üzerinde yine bir trafik kazası yaşanmış e söz konusu kazada ne yazık ki iki yurttaşımızı kaybetmişti.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre bir otomobil önünde seyir eden patpata çarptı. Patpatta yolculuk yapan sürücü Sabit Uzel ve eşi Leyla Uzel kazadan hemen sonra olay yerinde yaşamlarını yitirdiler.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü ve kaza sonrasında gözaltına alınanların olduğu bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER