Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiBugün Ülkenin Kaderini Değiştirme Günüdür!

Bugün Ülkenin Kaderini Değiştirme Günüdür!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ toplantısında partililerle bir araya geldi.

CHP’nin vizyon belgesinin açıklanacağı toplantıda, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, parti temsilcileri, il ve ilçe başkanları gibi çok sayıda davetli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün Türkiye için uyanmanın ve ayağa kalkmanın, büyümenin vizyonunu ortaya koymak için davet ettik. Halkımızdan ne için oy isteyeceğimizi öğreneceksiniz. Sadece bir adaya, başka bir tek adama, bir zümrenin çıkarına asla oy istemeyeceksiniz. Oyu halkımızdan, herkes için daha iyi yaşama, yeni bir düzene, yeni bir Türkiye hayaline, siyaset üstü anlayışa oy isteyeceksiniz. Bu yeni sistemi bugün açıklıyorum. Bugün ülkenin kaderini değiştirme günüdür.” dedi.

Yeni bir tek adam aramadıklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bugün bizden bambaşka bir sistemin alt yapısını dinleyeceksiniz. Bir daha artık böyle acımasız, adaletsiz ve kutuplaşmış dönemler yaşanmayacak. Kurumları yeniden inşa edilmiş, sistemi yeniden oturtulmuş, barışın ve refahın merkezi haline gelen bir Türkiye inşa edeceğiz. Mesele Mustafa Kemal Atatürk’ün hayaline sahip çıkmaktır. Bugün yeni güç birliğiyle tanışacaksınız.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER