Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBuket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi Davasının İkinci Duruşmasında "Almanya'daki Tanık" Rötarı

Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi Davasının İkinci Duruşmasında “Almanya’daki Tanık” Rötarı

Ukraynada Tıp Fakültesi’nde okuyan Samandağlı Buket Yıldız ve ev arkadaşı Zeynep Hüsünbeyi’ni katleden Hüsnü Can Çökmez’in davasının ikinci duruşması “Almanya’da bulunan bir tanığın ifadesi” nedeniyle ertelendi.

Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi Davasının İkinci Duruşmasında “Almanya’daki Tanık” Rötarı

Hüsnü Can Çökmez, Ukrayna’da Tıp Fakültesi’nde okuyan Buket Yıldız ve ev arkadaşı Zeynep Hüsünbeyi katletmişti. 2 ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Hüsnü Can Çökmez’in tutuklu yargılandığı davanın 2’inci duruşması “Almanya’da bulunan bir tanığın ifadesi” nedeniyle ertelendi.

Buket ve Zeynep’in Adalet Arayışı 22 Mayıs’a Ertelendi

İstanbul Anadolu Adliyesi 16’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya sanık ve avukatının yanı sıra Zeynep Hüsünbeyi’nin babası,Avukatları, ilçemizden Buket Yıldız’ın ebeveyneleri Levent – Cenan Yıldız, Müdahil olarak Avukat Şekip Beyaztunç, Hatay Kent Konseyi Başkanı Doktor Nevide Kimyon, iş insanı Ali Eriş, Eğitimci Süheyla Yıldız, İHD Kurucu üyesi Av Hatice Can Av.Efkan Bolaç ve Av. Seher Eriş hazır bulundu.

Sanık ve avukatı ile müdahiller ve Avukatlarının dinlenmesinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, duruşmayı, Almanya’daki tanığın ifadesinin gelmesi istemiyle duruşmayı 22 Mayıs saat 11.00’e erteledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER