Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinBurnaz da ilk raundu çevreciler kazandı

Burnaz da ilk raundu çevreciler kazandı

Erzin ilcesi Burnaz Plajında Burnaz Plajında Yapılmak İstenen Polipropilen Tesisinin iptali için konuyu yargıa taşıyan cevreciler istediği kararı aldılar
Konu ile ilgili bir açıklma yapan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu şunları söyledi.
“Yapılmak İstenen Polipropilen Tesisinin Yapılmaması ve ÇED OLUMLU Raporunun İptaline ilişkin Uzun Süredir Gösterdiğimiz Toplumsal ve Hukuki Mücadelemiz Sonucunda Hatay 2.İdare Mahkemesi ÇED OLUMLU KARARININ İPTALİNE KARAR VERDİ.
Bu Karar Çok Önemli Bir Karar ve Büyük Bir Zafer Ancak Bitmiş Değil. Bu Mücadelemiz Karar Kesinleşip Bu Yatırımdan Vazgeçilinceye Kadar Devam Edecek.

Teşekkür ediyorum

Bu Mücadelede Hukuki Süreci Takip Eden ve Her Zaman Yanımızda Olan Meslektaşım Ümit Arif Özsoy ve Sadun Bölükbaşı Başta Olmak Üzere Erzinden, Dörtyoldan Mersinden Tüm Türkiyeden Destekleyen Başta Daçe,Erzin Gönüllüleri Derneği,Sulama Kooperatiflerimiz,Ernar Tarımsal Kooperatifimiz,Dörtyol Doğa Koruma Derneği,Erzin Turunçlu Giritliler Derneği Olmak Üzere Bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımıza,Siyasi Parti Temsilcilerimize, Tüm Vatandaşlarımıza,Bu Mücadeleyi Mecliste Yaptıkları Konuşmalar ve Sahada Gösterdikleri Mücadelelerle Destekleyen Milletvekillerimiz Nermin Yıldırım Kara ve Suzan Şahine,Basın Mensuplarına, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER