Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBüyük Zafer in 93. Yıldönümü Kutlanacak

Büyük Zafer in 93. Yıldönümü Kutlanacak

Tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kutlama programı 30 Ağustos 2015 Pazar günü saat 07.00’da başlayarak saat 24.00’da sona erecek.

ÇELENK SUNMA
İskenderun’da 30 Ağustos Büyük Zafer Bayramı kutlamaları sabah saat 09.30’ da Atatürk Anıtında ataya saygı çelengi sunumu töreniyle başlayacak törende Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenklerin sunulacak, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

TEBRİKAT
Çelenk sunum programının ardından Saat 10.00 İskenderun Kaymakamlığı’nda Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte tebriklerin kabul edilecek.

KUTLAMA PROGRAMI
Aynı gün saat 16.00’da Atatürk Bulvarında İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte halkın bayramını kutlanacak, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Bir Subay tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile iki öğrenci tarafından şiir okuyacak ardından tören geçişi gerçekleştirilecek.

TCG KARATAŞ GEMİSİ HALKIN ZİYARETİNE AÇILACAK
Büyük Zafer Bayramı dolayısıyla İskenderun Askeri Limanı’nda ayrıca Saat:10:00 – 12:00 ve 14:00 – 16:00 arasında TCG KARATAŞ gemisi halkın ziyaretine açılacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER