Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasBüyükelçi Yapılan Projeleri İnceledi

Büyükelçi Yapılan Projeleri İnceledi

Japonya Ankara Büyükelçiliği Diplomatı Akifumi Doma kısa süre önce Japonya Devleti’nin destekleriyle hazırlanan ve Payas’ta hayata geçirilen projeye inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Payas Belediyesi personelleri tarafından karşılanan Büyükelçi Doma, kadın istihdamının arttırılmasına yönelik olarak ortaklaşa hazırlanan ve Japon Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Payas’ta Kadınlara Yönelik Mesleki Eğitim Atölyesi İçin Ekipman Sağlanması Projesi”ni yerinde inceledi.

PayasTEAM’e de hayran kalan Doma, PayasTEAM’in eğitim modeline tam not verdi. PAYASLI YETKİLİLERDEN DOMA’YA TEŞEKKÜR Payas’ta incelemeleri esnasında Büyükelçi Doma’ya eşlik eden Payas Belediyesi yetkilileri, desteklerinden dolayı Japonya Devlleti’ne ve büyükelçi Doma’ya teşekkür ettiler.

Program ile ilgili Payas Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Japonya Ankara Büyükelçiliği Diplomatı Akifumi Doma Payas Belediyesinde. Payas Belediyesi ile Hatay Vakfı’nın kadın istihdamının arttırılmasına yönelik olarak ortaklaşa hazırladıkları ve Japon Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Payas’ta Kadınlara Yönelik Mesleki Eğitim Atölyesi İçin Ekipman Sağlanması Projesi” hayata geçirilmiştir. Proje kapsamında Payas Belediye binasında eğitim sınıfları kurulmuştur. Proje sürecinde yapılan çalışmaları yakından takip etmek ve proje sahipleri ile tanışmak amacıyla Japonya Ankara Büyükelçiliği diplomatı Akifumi DOMA, Payas Belediyesi ve Payas STEM Yapay Zeka Merkezi’ne ziyarette bulunmuştur.” ifadelerine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER