Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR DİYENLER UTANSIN

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR DİYENLER UTANSIN

Hatay’ın her noktasında hizmetlerini ayrım yapmadan gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışma hızı ve iş kalitesiyle hemşehrilerinden tam not almaya devam ediyor. Antakya Esentepe mahalle muhtarı Tuncay Yıldız yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek “Büyükşehir Belediyesi çalışmıyor diyenler utansın.” dedi.

Yıldız “Başkanımıza Olmayacak Yapamayacak Diyenler Görsünler Utansınlar”

Mahallesindeki çalışmaları yakından takip eden muhtar Yıldız HBB’nin Nuri Aydın Konuralp Caddesi üzerindeki kaldırım yenileme çalışmaları ve Altınçay Sentetik Çim Futbol Sahasının yapım çalışmalarından oldukça memnun. Esentepe mahallesinde Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı ve üstyapı çalışmalarının mahalle sakinlerini fazlasıyla memnun ettiğini ifade eden Yılmaz “Hatay iyi ki Büyükşehir olmuş. Başkanımıza olmayacak yapamayacak şöyle olacak böyle yanlış olacak diyenler görsünler utansınlar gördüğünüz gibi mahallemizin 3 tane ana caddesi büyükşehrimize aittir. 3’ündede alt yapı çalışmaları beton asfalt çalışmaları, kaldırım çalışmaları yapılmaktadır. Yapılmıyor, büyükşehir belediyesi çalışmıyor diyenler utansın.”dedi.

Başkan Savaş Gençlere Önem Veriyor

Başkan Savaş’ın gençlere verdi öneme dikkat çeken Yılmaz: “Mahallemize kazandırmış olduğu sahadan dolayı Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ederim. Gençlerimiz sokakta gezmektense işte futbol sahası ve spor kompleksimiz mahallemize sınırdır. Burada gençlerimize yönelik aktiviteler vardır. Burada gençlerimizi hem spora yönlendirme ortamını, hem de mahallemize bu güzellikleri katan başkanımıza çok teşekkür ederim.”dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’ın her yerinde çalıştığını ifade eden Yılmaz “Büyükşehir Belediyemiz Merkeze bağlı Esentepe mahallemizde Nuri aydın Konuralp caddesinde 2000 metre kaldırım yapmaktadır. Mahalle sakinleri ve muhtarlığımız adına Sayın Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş Bey’e teşekkür ederim.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER