Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ JUDO TAKIMI KULÜP BAŞKANI SERDAR GÜVEN’E ZİTARETTE BULUNDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ JUDO TAKIMI KULÜP BAŞKANI SERDAR GÜVEN’E ZİTARETTE BULUNDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’i Dev Spor Kompleksi’ndeki makamında ziyaret etti.

1 Ağustos 2015 tarihinde Karaman ilinde gerçekleştirilen 9 ilden 280 sporcunun katıldığı Yunus Emre Hoşgörü Judo Turnuvası’nda Hatay’a Yıldızlar kategorisinde yıldız bayanlar kategorisinde takım halinde 3. ve minik bay bayan kategorisinde takım halinde 5. Olarak kupayla dönen Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, Kulüp Başkanı Güven’e ziyaret gerçekleştirerek bol bol fotoğraf çektirdi. Judo Takımı Antrenörü Kadir Saday: “ Bu bizim Hatay Büyükşehir Judo Takımı olarak ilk müsabakamız. Hedefimiz Milli Takıma sporcu vermek.” Dedi.

Başkan Vekili Serdar Güven’e Dev Spor Kompleksi’ndeki makamında ziyarette bulunan diğer bir sporcumuz da İsa Özçelik oldu. Özçelik, 1 Ağustos 2015 tarihinde Antalya Akseki’de Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, 202 sporcunun katıldığı 8. Aroma Dağ Koşusu Şampiyonası Çıkış İniş ( Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmesi )’nde Hatay’dan ilk 5’e girerek Türkiye Dağ Koşusu Milli Takıma seçildi. 19 Eylül 2015 tarihinde İngiltere’de gerçekleşecek olan 31. Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanarak Hatay’a büyük bir başarıyla dönen İsa Özçelik, makamında ziyaret ettiği kulüp başkanı Serdar Güven ile fotoğraf çektirdi.

Sporculara “Çok kıymetli Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları” diyerek seslenen Serdar Güven: “ Hepinizi Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş adına tebrik ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi spor kulübü 2010 yılında başkan Savaş önderliğinde kuruldu. Başkanımız, bu yıl kulüp başkanlığı görevini bana devretti. Ama hepinizi yakından takip ediyor. Hepinize selamlarını sevgilerini yolladı. Tesisimiz Türkiye’de 2. En büyük tesis. Biz bunu yapmaktan ve sizlerin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Gençlerimiz buralardan daha fazla faydalansın diye spora olan desteğimizi devam edeceğiz. Hepinize teker teker başarılar diliyorum ve dev spor kompleksimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi ve ardından sporcuları tek tek tebrik etti.

Judo Turnuvası’nda dereceye giren sporcularımız şu şekilde;
Bayanlar Yıldız Kategorisi’nde:
Melisa Saday birinci, Esra Kahraman ikinci, Hatice Nuri Yıldırım üçüncü, Firdevs Yıldırım üçüncü, Ebrar Saldıran üçüncü, Nihal Gül Doğru üçüncü, Yasemin Saday ikinci ve Müfide Saraç üçüncü oldu.
Erkekler Yıldız Kategorisi’nde:
Mehmet Ali Başıbüyük üçüncü, Barış Can Balk üçüncü, ufuk Yıldırım ikinci, Hayri Saraç üçüncü, Mikail Ateş üçüncü, Talip Ateş üçüncü ve Furkan Karaoğlan üçüncü oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER