Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haber“Çağla İle Yeni Bir Gün”de Gastronomi Şehri Hatay'ın Eşsiz Lezzetleri Tanıtıldı

“Çağla İle Yeni Bir Gün”de Gastronomi Şehri Hatay’ın Eşsiz Lezzetleri Tanıtıldı

Prof. Canan Karatay ve Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Ünal Kahraman‘ı konuk eden FOX TV’de yayınlanan “Çağla İle Yeni Bir Gün” programında, Hatay mutfağının eşsiz tatları tanıtıldı. Kahraman’ın Hatay’ın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini programda büyük bir başarı ile anlattı.

“Çağla İle Yeni Bir Gün”de Gastronomi Şehri Hatay’ın Eşsiz Lezzetleri Tanıtıldı

Türkiye’nin en çok izlenen sabah programlarından olan ve sunuculuğunu Çağla Şıkel’in yaptığı “Çağla ile Yeni Bir Gün” programında Hatay’ın eşsiz lezzetleri yurt geneline tanıtıldı.

Canan Karatay’dan Hatay Lezzetlerine Tam Not

Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Ünal Kahraman, dünyaya ve Türkiye’ye Hatay mutfağını tanıtmayı kendine misyon hale getirdi. Kahraman, programda Karakılçık Buğdayı’ndan yapılan Mercimekli Karakılçık Bulgur Pilavı, Ekmeklik Buğday Ürünleri, Zeytin Salatası, Zahter, Pişmiş Keçi Yoğurdu, İçli Köfte (Oruk), Biberli Ekmek, Halhalı Zeytin, Sürk, Kaya Tuzu ile yapılan Hatay Turşusu ve Sarmaiçi (Kısır) lezzetlerini başarı ile
tanıttı.

“Çağla İle Yeni Bir Gün”de Gastronomi Şehri Hatay’ın Eşsiz Lezzetleri Tanıtıldı

Sunucu Çağla Şıkel ve programa konuk olarak katılan Prof. Dr. Canan Karatay tarafından Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Ünal Kahraman’ın yaptığı Karakılçık Buğdayı’ndan yapılan Mercimekli Karakılçık Bulgur Pilavı ve Pişmiş Keçi Yoğurdu tam not aldı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER