Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCan Atalay'dan Kılıçdaroğlu'na Destek

Can Atalay’dan Kılıçdaroğlu’na Destek

Türkiye İşçi Partisi TİP listesinden Hatay milletvekili seçilen Gezi Davası tutuklusu Ş. Can Atalay, sosyal medya hesabından   Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanılması çağrısını sürdürdü.

“Başladığımız işi bitirelim.  Sahip çıktığımız sandıklarda geleceğimiz, hayallerimiz, umutlarımız var. Kendi yarınımızı kendimiz kuracağız” diyen Atalay, başarılacağına inandığını vurguladı.

Atalay’ın diğer bir paylaşımı ise şöyle; “Var gücümüzle çalışacağız. Bir 5 yıl daha tek bir kişinin ağzından çıkan kararlarla yaşamamak, kadınların özgürce yaşayabilmesi, gençlerin umutla geleceğe bakabilmesi için çalışacağız. Haydi ayağa kalkalım ve 28 Mayıs’ta ilk turda yarım bıraktığımızı tamamlayalım. Oylar Kemal’e”

Zorunlu olarak deprem bölgesinden göçeden Hataylılara da 28 mayıs seçiminde kentlerine dönerek oy kullanmalarını isteyen Atalay, şu paylaşımı yaptı: “İlk turda adayları olarak, şimdi ise vekilleri olarak rica ediyorum. Beni bu göreve layık gören Hatay, tek adam rejiminin sonunu getirmek için de şartlarını zorlayacaktır, biliyorum. Oyumuzu kullanalım yoldaşlar, dostlar, kullanalım ve kullandıralım. Destek için ulaşabilirsiniz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER