Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberÇaparali, “Halk Sağlığı İçin Gayretimiz Daima Devam Edecektir”

Çaparali, “Halk Sağlığı İçin Gayretimiz Daima Devam Edecektir”

 

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresiHATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay halkının sağlığını ön planda hizmetlerde çözüm ortağı olan muhtarlar ile istişarelerini sürdürüyor.

Vatandaşların kurum ve kuruluşlar arasında köprü olma görevini üstlenen ve mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarlar tarafından HATSU’ya yapılan ziyaretlerin devam ettiğini bildiren HATSU, yapılacak olan hizmetlerin ileriye dönük olması ve çözüm odaklı gerçekleştirilmesi adına yapılan görüşmelerin önemli derecede katkı sağladığını aktardı.

Ziyaretten duyduğu samimiyeti ve memnuniyeti dile getirerek muhtarlara teşekkür eden Çaparali, “muhtarlarımız tarafından iletilen sorun ve talepler her zaman ki gibi hızlı bir şekilde yerine getirilecektir. Sorunların çözümü için verilen mücadele ve halk sağlığı için gösterilen gayretimiz daima devam edecektir. Bunu sağlayan çözüm ortağı olan muhtarları tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyarette gösterilen ilgi ve alakanın yanı sıra vatandaşlar için yapılan hizmetler için minnettar olduklarını dile getiren mahalle muhtarları, altyapıya dair bütün sorunların çözümü odaklı bir hizmet anlayışı sergilenmesi ve vatandaşların geleceği için yapılan çalışmalar adına başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve emeği geçen HATSU personellerine teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER