Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇardak Fuarda Kitabını imzalıyor

Çardak Fuarda Kitabını imzalıyor

Araştırmacı – Yazar Mehmet Çardak, 1. Hatay Kitap Fuarı, İLESAM Standı’nda (B-22), 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10:00 – 20:00 saatleri arasında Hataylı kitapseverlerle buluşacak ve ‘Gümrük Skandalları’ adlı son kitabını imzalayacak.

Konu ilgili bir basın açıklaması yapan Çardak şunları söyledi:
“Bilindiği gibi, Hataylı bir Araştırmacı-Yazar olarak ben; Gümrüklerde rüşvet, iltimas ve kaçakçılık gibi haksız kazanca neden olan olayları araştıran, inceleyen; yanlışları ve yanlış yapanları tespite çalışan bir yazarım.

Ayrıca ekonomik ahlâkın göstergesi olarak kabul edilebilecek ‘Gümrük ve Kaçakçılık’ olayları konusunda uzman bir kişi ve İstanbul Adliye Bölge Mahkemelerinde yeminli bilirkişiyim.

Gümrük Teşkilatında 20 yıl süreyle müfettişlik ve başmüfettişlik görevinde bulunduktan sonra kendi isteğiyle emekliye ayrılan ve serbest çalışma hayatını Gümrük Müşaviri olarak sürdüren bir Gümrük yazarıyım. Yıllardır ‘Temiz Toplum, Temiz Türkiye’ düşüncesi ve özlemiyle bilgi birikimimi ve tecrübelerimi sözlü ve yazılı olarak kamuoyuyla paylaşarak; başkalarının söyleyemediklerini söylüyor, yazamadıklarını yazıyorum.

Hatay’da (Antakya’da) ilk defa Eylül Fuarcılık ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 1. Hatay Kitap Fuarı 12-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında 10 gün süresince devam edecektir. Antakya’daki Fuar Alanı’nda, Otogar’ın sol tarafı ve Primemall AVM’nin karşısında bulunan Kitap Fuarı’nın ziyaret saatleri sabah saat 10:00’dan akşam saat 20:00’a kadar sürmektedir.

125 yayınevinin iştirak ederek stand açtığı Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar gelerek kitapseverler ile buluşup kitap imzalayacaktır. Kitapseverler bu tarihler arasında Kitap Fuarı’na gelerek istediği her kitap ve yazarla buluşma-tanışma imkânı bulabilecektir.

Kitap Fuarı’ndaki Sahaflar Sokağı’nda 5 tane de sahaf yer almaktadır.

Kısa adı İLESAM olan Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği olarak Hatay Kitap Fuarı’nda bir stand açılmış bulunmaktadır. Bu standta Hatay’ın yazarları için imza günleri düzenlenmektedir. Hataylı kitapseverler İLESAM Standı’na (B-22) gelerek Hatay’ın yazarlarıyla buluşabilirler.

Hataylı bir Araştırmacı-Yazar olarak; 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10:00 ilâ 20:00 saatleri arasında İLESAM Standı’nda bulunup, Hataylı kitapseverlerle buluşacağım. Okumanın en büyük ibadet olduğuna inanan ve en son eserim olan ‘Gümrük Skandalları’ adlı kitabımı okumak isteyen Hataylı hemşerilerime kitabımı imzalayıp takdim edeceğim.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER