Çarşamba, Mayıs 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberÇatalca'da Öldürülen Kadının Katil Zanlısı Hatay'da Yakalandı

Çatalca’da Öldürülen Kadının Katil Zanlısı Hatay’da Yakalandı

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında, İstanbul Çatalca’da boş bir arazide ölü olarak bulunan kadının katil zanlısı yakalandı. Antakya’da yakalanan E.B. adlı katil zanlısı, cinayeti işlediğini itiraf etti.

İstanbul ve Hatay Polisi ortak operasyonunda yakalanan E.B. adlı şüphelinin, sorgusunda, Zeynep G.’yi yanlışlıkla kalbinden bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olay, 15 Eylül 2019 günü, 34 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep G.’nin ortadan kaybolması, aramalar sırasında da, cesedinin Çatalca’da bulunması şeklinde yaşandı. PTS (Plaka Tanıma Sistemi) kullanarak, Ecevit B.’nin aracı olduğunu tespit eden polis, şüphelinin Hatay’a kaçtığını belirledi.
Hatay’a kaçtığı tespit edilen Ecevit B., gözaltına alınarak, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Olayda ilgili bağlantısı olduğu düşünülen ablası M.D. ve İ.D. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.
Soruşturmada, öldürülen Z.G. ile arasında gönül ilişkisi bulunduğu öne sürülen E.B.’nin, evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Şüpheli E.B., poliste verdiği ifadesinde, Z.G. ile konuşmak için Çatalca’ya gittiklerini, aralarında çıkan tartışma sonucu olayın meydana geldiğini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER