Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunÇelik Kanatlar Nefes Kesti

Çelik Kanatlar Nefes Kesti

Jandarma Genel Komutanlığı Ekibi Çelik Kanatlar, İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) düzenlenen Dünya Sivil Havacılık Etkinlikleri kapsamında gösteri yaptı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü için bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı Ekibi Çelik Kanatlar İSTE semalarında gösteri uçuşu yaptı. 7 Aralık Salı günü saat 15.00’te Merkez Yerleşkede gerçekleştirilen uçuş gösterisi öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Sahada aktif görev alan helikopterlerin kullanıldığı Çelik Kanatlar’ın İSTE’de gerçekleştirdiği gösteri nefesleri kesti.

Çelik Kanatlar gösterisi ile ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “gökyüzünde helikopter kullanmadaki tecrübe ve yeteneklerini sergileyen ve limitleri zorlayan Çelik Kanatlar’ı İSTE’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu” ifade etti. “Üniversite olarak ilgili fakülte ve bölümlerle havacılık faaliyetlerine katkı sunmak istediklerini” belirten Rektör Depci “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık vesilesiyle havacılık sektöründe özveriyle çalışan tüm emektarların, bayrağı devralacak öğrencilerimizin, öğrencilerimizi yetiştiren akademisyenlerimizin ve havacılığa gönül vermiş herkesin Sivil Havacılık gününü kutlarım. Ayrıca Çelik Kanatlar komuta ekibine ve Jandarma Genel Komutanlığı’mıza teşekkür ederim. Geleceğimiz gökyüzü kadar açık olmasını diliyorum.” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER