Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiCemaat Yurdundaki Baskılardan Dolayı İntihar Eden Enes'in Babası Açıklama Yaptı: "Kimseden Şikayetçi...

Cemaat Yurdundaki Baskılardan Dolayı İntihar Eden Enes’in Babası Açıklama Yaptı: “Kimseden Şikayetçi Değiliz”

Enes Kara‘nın babası: “Devlet yurduna başvurmadık. Durumumuz iyi. Manevi olarak faydası olsun istedim, 25 yıldır cemaatin içindeyim. Kaldığı yerde hiçbir sorun yoktu. Kimseden şikayetçi değiliz.” dedi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara (20), kaldığı yurtta yaşadığı baskılardan ve gelecek kaygısından dolayı yaşama sevincinin kalmadığından bahsettiği bir video çekti ve ardından intihar etti. Kara’nın paylaştığı video ve bir binanın 7. katından atlayarak hayatına son vermesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Genç üniversitelinin babası Mehmet Kara yaşananları canlı yayında anlattı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara, Elazığ’da bir binanın 7. katından atlayarak yaşamına son verdi. Kara, olaydan önce çektiği videoda ise kaldığı yurtta baskılara maruz kaldığını ve psikolojik olarak yorulduğunu söyledi. Üniversite yetkililerinden alınan bilgilere göre de, Kara’nın son 1 aydan bu yana birçok dersine girmediği ve içine kapanık olduğu da kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER