Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaAdanaCeyhanlı Uzman Çavuş Kazada Vefat Etti

Ceyhanlı Uzman Çavuş Kazada Vefat Etti

Diyarbakır‘da, motosikletin duvara çarptığı kazada Ceyhanlı Uzman Çavuş Osman Öntemel yaşamını yitirdi, arkasındaki uzman çavuş arkadaşı ise ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Hazro ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İlçede görevli Uzman Çavuş Osman Öntemel yönetimindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu, görev yaptığı karakolun yakınında duvara çarptı. Kazada Öntemel ile arkasında bulunan ve ismi öğrenilemeyen uzman çavuş arkadaşı ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Öntemel ve arkadaşı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hazro Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uzman Çavuş Öntemel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Öntemel’in cansız bedeni, otopsi için morga götürülürken, hayati tehlikesi bulunan uzman çavuş arkadaşı da Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Öntemel’in acı haberi Ceyhan’ın Kurtkulağı Mahallesi’ndeki baba ocağına bildirildi. Acı olay ailenin yanı sıra sevenlerini yasa boğdu. Kazayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER