Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCeylan Kantinci esnafı ile buluştu

Ceylan Kantinci esnafı ile buluştu

 

 

İYİ PARTİ İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan gönüllere girmeye devam ediyor.

Seçim çalışması kapsamında ziyaretlerine devam eden Nazmi Ceylan okul kantincilerinin sıkıntılarını dinledi.

Sağlık yönünden titiz olduklarını dile getiren Başkan Caner Ömeroğlu “Bizler öğrencilerimize daha uygun ve kaliteli hizmet vermek için arkadaşlarımızla birlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabi ki sıkıntılarımız var ve el birliği çözmeye çalışıyoruz. Ayrıca ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

İYİ PARTİ İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Sizler gıda hizmeti yönünden çocuklarımızı güvenle teslim ettiğimiz işletmecilersiniz. Sendika çatısı altında olmanız sesinizin daha güçlü duyulmasını sağlamaktadır. Belediye olarak üstümüze düşen destek ne olursa kapımız her zaman açık olacaktır.” Açıklamasında bulundu.

YILMAZ ŞAHUTOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Yerel seçimler kapsamında İskenderun’un tanınmış, başarılı Doktor ve Siyasetçilerinden Yılmaz Şahutoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunuldu.

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan ziyaretinde yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulunurken kentimizde yaşanan sorunlar ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Yılmaz Şahutoğlu,Nazmi Ceylan her kesimin tarafından sevilen, düzgün, işini iyi yapan birisidir. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.” Açıklamasında bulunurken Başkan Adayı Nazmi Ceylan samimiyeti ve misafirperverliğinden dolayı Dr. Şahutoğlu’na teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER