Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCezayir asıllı MEHDİ BOUDJEMAA, Hatayspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Cezayir asıllı MEHDİ BOUDJEMAA, Hatayspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fransa 1. Ligi’nde Guingamp’ta kiralık oynayan Cezayir asıllı MEHDİ BOUDJEMAA, Hatayspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Hatayspor, Ocak ayından beri ilgilendiği, Cezayir asıllı Fransız futbolcu Mehdi Boudjemaa ile anlaştı ve 3 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki futbolcu, merkez orta saha ön libero oynuyor. Hatayspor’un bu futbolcuyu, uzun yıllara dayalı olarak R.Aabid’in yerine aldığı öğrenildi.
Bordo-Beyazlıların yeni transferi, ön libero mevkiinde, süpürücü özelliği ile biliniyor. Mehdi Boudjemaa, Fransa Ulusal Lig 1’de geçen sezon Laval forması giyiyordu. Ancak Guingamp takımının sözleşmeli oyuncusuydu. Hatayspor’un, bu transferi, cüzi bir bonservis bedeli karşılığında bitirdiği belirtiliyor.
Geçen sezon Laval’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunun Hatayspor’a transferi sonrası, Guingamplı taraftarlar, kulübü mesaj yağmuruna tuttu. Cezayir asıllı Fransız futbolcu, Hatayspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra takımın kampına katılacak.
Geleceğe yatırım transferi olarak görülen Mehdi Boudjemaa transferinin yeni sezon performansı şimdiden merak konusu.
TAM BİR KESİCİ 6 NUMARA
Orta sahanın değişik bölgelerinde forma giyebilen Mehdi Boudjemaa, orta sahanın savunma yönünde gösterdiği performansla dikkat çeken bir isim. 1.82 boyundaki oyuncunun stili, eski Galatasaraylı Melo’ya benzetiliyor.
LÜTFÜ SAVAŞ ONLINE GÖRÜŞTÜ
Cezayir asıllı Fransız futbolcu ile imza sonrası, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş online görüştü ve hayırlı olması dileğinde bulundu. Hatayspor Kulübü de akşam saatlerinde şu duyuruyu yayınladı:
“Mehdi Boudjemaa’ya ve Atakaş Hatayspor’umuza hayırlı olsun. Hoş geldin Mehdi Boudjemaa! Onursal Başkanımız, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 3 yıllık sözleşme imzaladığımız orta saha oyuncusu Mehdi Boudjemaa ile zoom görüşmesi gerçekleştirdi. Guingamp oyuncusu Mehdi Boudjemaa, son olarak Stade Lavallois takımında kiralık olarak forma giydi.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER