Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCHP Ailesi Hep Bir Arada Bayramlaştı

CHP Ailesi Hep Bir Arada Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Ailesi Ramazan Bayramında hep bir aradaydı. Bayramın birinci ve ikinci günü gerçekleştirilen Bayramlaşma Programında yöneticiler ve partililer bir araya gelmenin hazzını yaşadılar. Bayramlaşmanın ilk töreni İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Binasındaki törene; CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ile Milletvekili İsmet Tokdemir’in yanı sıra eski Bakanlardan Nihat Matkap, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran, önceki dönem Milletvekili Birol Ertem, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi.

Törende konuşan CHP İl Başkanı Parlar; “Bugün İl Başkanlığı binamızda partililerimizle bayramlaştık. Pandemi nedeniyle iki yıldır yapamadığımız bayramlaşmaya katılım yoğun oldu. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

İl Başkanlığındaki törenin ardından Samandağ, Hassa, İskenderun, Yayladağı, Altınözü, Reyhanlı, Kumlu, Kırıkhan, Belen ve Arsuz ilçelerinde de bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

CHP İskenderun İlçe Başkanlığındaki tören de geniş katılımlı oldu. İl Başkanı Parlar ve İl Başkan yardımcılarının da katıldığı İskenderun’daki bayramlaşma etkinliğine CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Milletvekili Suzan Şahin, Kurultay Delegeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri iştirak etti. CHP İl Başkanı Parlar, kalabalık ve coşkulu bir şekilde kendilerini karşılayan İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç, partililer ile toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine teşekkürlerini iletti, iyi bayramlar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER